Voor als je wilt weten wie wij zijn

Als je een fotoshoot wilt doen, zeker qua thema wat wij doen, wil je ook weten met wie je te maken hebt. Vertrouwen is belangrijk en daarom vind je hier met wie je precies te doen hebt. Dus voor als je wilt weten wie wij zijn, laten we ons even voorstellen. Dan weet je in ieder geval met wie je te maken hebt. Aangenaam! Wij zijn Roos & Ramon

Ramon (1968) – Fotograaf

Ik fotografeer al sinds m’n 16e. Mijn eerste camera was een Minolta X-700. Analoog natuurlijk. Die heb ik nog steeds. Toen was het een behoorlijk dure hobby met al die rolletjes die je moest ontwikkelen en afdrukken.

De overstap naar digitale fotografie heeft bij mij dan ook niet lang geduurd.

Als fotograaf heb je een eigen kijk op de wereld. De dingen die om je heen gebeuren neem je op een andere manier waar. Het hebben van een scherpe blik doet je de zaken anders waarnemen dan anderen. Je ziet meer dan anderen. Een beeld is namelijk nooit hetzelfde.

Als je op zoek bent naar het moment, dat ene moment, waarop de echte schoonheid van een situatie zich onverwacht aan jou openbaart, zal je het nooit vinden. Je kunt het ook niet zoeken. Het moment vindt jou. Het enige dat jij als fotograaf moet doen, is altijd voorbereid te zijn op dat moment.

Roos (1977) – Styling/Visagie

We kennen elkaar al ruim 30 jaar maar sinds 2019 zijn we ook als stel samen. En het was voor mij een logische stap om samen met Ramon dit te gaan doen.

Ramon is een fantastische en betrouwbare fotograaf. En aangezien ik het heel erg leuk vind om hem daarin te steunen, maar ook mijn hobby erop aan te passen als Stylist en Visagist, is het voor mij een ware uitdaging.

Maar ik ben er ook bij om je op je gemak te stellen zodat er een geweldige foto van jezelf op welke manier dan ook gemaakt kan worden.

Ik vind dat ieder lichaam uniek en mooi is. Of je nou superslank bent of een maatje meer, hebt…. alles kan bij ons. Wij zijn allebei heel ruimdenkend en vinden niks raar. En weet je….een camera ziet zoveel meer dan het oog. Daag jezelf eens uit, durf jezelf naar een volgende level te zetten, en je zult zien dat het de mooiste foto’s van jezelf oplevert.


Al meer dan 15 jaar actief!

Al sinds 2005 is Oxbey Fotografie actief in de fotografie. Maar… zoals het werkt in het commerciële speelveld: herkenbaarheid is alles. En aangezien je niet meteen een helder beeld hebt bij onze vorige (korte) naam, hebben we besloten om onze activiteiten verder te gaan doen onder onze nieuwe naam. Natuurlijk ook ingegeven door de hele pandemie van 2019-2021. Iedereen zat thuis of onder een steen.

Wist je dat Roos de styling ook helemaal op maat kan maken? Dus als je bepaalde ideeën hebt, maar niet weet hoe je dit kunt realiseren.. gewoon contact opnemen. Geheel vrijblijvend.