Alles wat je moet weten

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om fotografie en de soorten foto’s die je kunt maken. Uiteraard kunnen wij niet alles aanbieden en dat willen we ook niet. Onze specialisatie is glamour, fine-art en (bedekt)naakt fotografie. Nu zijn dit wel hele brede gebieden, maar in alles is het mogelijk om nog keuzes te maken. Echter, deze onderwerpen binnen de fotografie zijn niet voor iedereen weggelegd. Maar, lees gerust verder. Hier staat alles wat je moet weten.

Dus als dit je nu al niet aanspreekt, kan je beter iets anders gaan zoeken.

Voor als je wel echte interesse hebt

Mocht je wel interesse hebben en je bent niet bang uitgevallen, dan kan je zeker eens kijken naar de verschillende soorten fotoshoots en wat het allemaal inhoudt.

Er zit vaak veel meer achter dan op het eerste gezicht lijkt. Als je bijvoorbeeld kijkt naar een doorsnee blad staan er talloze foto’s in van mensen die er ogenschijnlijk heel natuurlijk en spontaan uitzien. Maar…. niets is minder waar. In alle gevallen betreft het modellen die heel goed weten hoe ze spontaan (en vooral prachtig) op een foto moeten staan. Als je dit nog nooit gedaan hebt, zal een fotoshoot echt wel even wennen zijn.

Voor je ergens aan begint, is het handig om je eens te verdiepen in de verschillende “type” fotoshoots die er zijn en wat ermee bedoeld wordt. Voor alle onderdelen geldt dat wij geen familie portretjes maken, maar altijd blijven binnen glamour, fine-art en (bedekt)naakt fotografie.

Plezier maken is bij ons verplicht

Bij ons staat plezier hebben centraal. Welke fotoshoot je ook kiest, jij moet het naar je zin hebben en op je gemak voelen! Voel je je niet op je gemak? Stop dan maar, want in dat geval kan er nooit een resultaat komen waar jij blij mee zult zijn. Hoe kan je zorgen dat jij je op je gemak voelt? Natuurlijk mag je iemand meenemen. Heel graag zelfs! Alleen die persoon is er wel alleen voor jouw ondersteuning, niet voor ons. Het tweede wat je kunt doen is jezelf voorbereiden. Ga eens online kijken wat bij je past.


Belangrijk

Ook doe je er goed aan om deze pagina even door te lezen. Dit gaat over waarom jouw foto’s veilig zijn en welke bescherming jij en je foto’s geniet bij ons.